iUsed Store voor de tweede maal ISO gecertificeerd

iUsed Store voor de tweede maal ISO gecertificeerd

iUsed Store, onderdeel van NEG-ITSolutions, is voor de tweede maal ISO gecertificeerd. Hierbij gaat het specifiek om de nieuwe ISO-normen 9001:2015 en 14001:2015. Maar wat betekent deze ISO-certificering nou precies voor onze organisatie en klanten?

De ‘International Organization for Standardization (ISO)’ ontwikkeld normen waarin eisen worden gesteld waaraan een organisatie dient te voldoen. Om aan deze normeisen te voldoen wordt kritisch gekeken naar het bestaande managementsysteem en waar nodig bestaande processen en procedures aangepast. De ISO-normen functioneren dus als hulpmiddel om de organisatie te optimaliseren, de zwakke plekken te ontdekken en te verbeteren.

De ISO 9001 is de norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem. Deze norm wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de wet- en regelgeving die van toepassing is op het product en de eisen van de organisatie zelf. Door te voldoen aan de ISO 9001 norm zijn klanten bij iUsed Store altijd verzekerd van goede kwaliteit en bestaat er geen onduidelijkheid over de producten en diensten die wij leveren.

De ISO 14001 is de norm op het gebied van milieumanagement, zoals het besparen van energie en de reductie van afval door te focussen op hergebruik en recycling. Voldoen aan deze norm past perfect bij de bedrijfsvoering van iUsed Store volgens de principes van de circulaire economie. Door het refurbishen van tweedehands computers wordt de herbruikbaarheid van producten en grondstoffen gemaximaliseerd en waarde-vernietiging geminimaliseerd. Hierdoor helpt iUsed Store om de invloed op het milieu te verminderen en de organisatie op een duurzame en gecontroleerde wijze verder uit te bouwen.

 

iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg $$
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Netherlands
+31 (0)30-248 40 06 Openingstijden: