Schoollaptop voor veel ouders te duur

Schoollaptop voor veel ouders te duur

Middelbare scholen stappen steeds meer over op het gebruik van digitale leermiddelen. Op veel scholen worden de ouders dan ook verplicht een tablet of laptop aan te schaffen voor hun kinderen. Eén op de vijf ouders heeft grote moeite om de laptop of tablet te betalen die de school van hun kinderen voorschrijft. Dit blijkt uit een enquête van ouderorganisatie Ouders&Onderwijs in samenwerking met consumentenprogramma Kassa. Negen procent van de ouders lukt het helemaal niet om die te betalen. Meer dan de helft van de ouders voelt zich bovendien onder druk gezet bij de aanschaf van digitale leermiddelen die door de scholen worden voorgeschreven.

Een goede oplossing voor deze ouders is refurbished apparatuur. Refurbishen is het professioneel reviseren van eerder gebruikte apparatuur. Een refurbished apparaat van iUsed is uitgebreid getest en waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, waardoor deze technisch 100% in orde is en nog jaren betrouwbaar blijft. Bovendien krijg je daar 24 maanden garantie bij. De prijs van een refurbished Mac is wel veel aantrekkelijker dan van een nieuw apparaat. Hierdoor koop je bij iUsed.nl een betrouwbare refurbished Mac voor de prijs van een ‘tweedehandsje’, maar met de kwaliteit en zekerheid van een nieuwe.

Zoek je een laptop met een nog kleiner budget? Neem dan eens een kijkje op TweedehandsNotebook.nl voor laptops vanaf €199 euro.

iUsed.nl | Tweedehands (refurbished) Macs https://www.iused.nl/themes/iused_3/img/iused-logo.svg $$
4 sterren - gebaseerd op 455 TrustPilot beoordelingen
Ravenswade 150G 3439 LD Nieuwegein, Netherlands
+31 (0)30-248 40 06 Openingstijden: